Bionur Plus

BIONUR PLUS sıvı organomineral gübremiz değişik oranlarda elementlerin degradable (indirgenme) teknolojisi kullanılarak hazırlanmıştır. Ürünümüzün arazi sonuçları gayet başarılıdır. Bunun nedeni bio forma indirgenmiş elementler alınma problemi olmadançok kısa sürede bitkiye şelatlayıcıya ihtiyaç duymadan taşınmasındandır. BIONUR PLUS asit karakterlidir dolayısı ile her uygulama sonrasında toprağın pH sının dengelenmesi sağlanır. Ayrıca yapısındaki organik madde sayesinde toprağın organik maddece zenginleşmesini sağlar. BIONUR PLUS kullanılması sonrasında mükemmel bir bitki gelişimi, verim, meyve kalitesi, meyve lezzeti, çok güzel renklenme görülür.

KULLANIM DOZU - ZAMANI ve MİKTARI

KULLANIM ALANI   DOZ KULLANIM DÖNEMİ
Sebzeler
(Domates, biber, patlıcan, marul, lahana, hıyar...)
Yapraktan 250 - 300 cc / 100 lt su Dikimden 10 gün sonra başlayan uygulamalar 15 gün aralıklarla hasat sonuna kadar devam eder.
Topraktan 2 - 3 kg / da Dikimle başlayan uygulamalar sezon sonuna kadar 15 gün aralıklarla devam eder.
Meyve Ağaçları (elma, armut, kiraz, şeftali, nar...) Yapraktan 250 cc / 100 lt su Meyve tutumundan itibaren, 15 gün aralıklarla 4 uygulama
Topraktan 3 kg / da Bitkinin toprağa aşırtılmasından hasat sonuna kadar devam eder. 15 gün aralıkla 5 - 6 uygulama.
Fındık Yapraktan 250 - 300 cc / 100 lt su Çiçek dönemi hariç hasata kadar.
Topraktan 2 - 3 kg / da Çiçek dönemi, meyve tutumundan hasat sonuna kadar.
Tarla Bitkileri Yapraktan 250 - 300 cc / 100 lt su Çimlenme başlangıcında, bitkiler 5,15,30 cm olduğu dönemlerde uygulanır.
Topraktan> 2 - 3 kg / da 10 gün aralıkla 4 uygulanır.
Çiçeklerde Yapraktan 150 - 200 cc / 100 lt su Yetişme döneminden hasat dönemine kadar.
Topraktan 1 - 2 kg / da Yetişme dönemi boyunca 15 gün aralıklarla uygulanır.
Çim Alanlarında Topraktan 2 kg / da Yetişme dönemi boyunca 4-5 uygulama
Bağ Yapraktan 200 - 250 cc / 100 lt su Yaprakların oluşumundan alaca dönemine kadar 10 aralıkla uygulanır.
Topraktan 3 - 4 kg / da Yaprakların oluşumundan hasat sonuna kadar 15 gün aralıkla uygulanır.
Muz Topraktan 2 - 5 kg / da Onarımdan sonra 10 gün aralıkla
Narenciye Yapraktan 250 - 300 cc / 100 lt su Meyve tutumundan itibaren meyve normal iriliğe ulaşıncaya kadar yapılır.
Topraktan 3 kg / da Çiçek gözlerinin kabarmaya başladığı dönemde ve hasat başlangıcına kadar 10 gün aralıkla devam eder.

GARANTİ EDİLEN İÇERİK (5-5-5 için) w/w
Toplam Organik Madde %25
Organik Azot % 1
Toplam Azot % 3
Toplam Fosfor Pentaoksit % 1
Suda Çözünür Potasyumoksit % 3
pH Aralığı 3.5 - 5.5
Bilcom Bilgisayar