Biohoskey

Biophoskey de ki elementler tamamen HAZMEDİLMİŞ yapıdadır. Bu olay degradablation (indirgenmiş) olarak ifade edilebilir. Yıllardır entansif tarım yapılan topraklarımızda artık sıradan uygulamalar bu kısır döngüyü tetiklemekte ve her geçen gün içinden çıkılmaz bir besleme derdi ortaya koymaktadır. İşte Biophoskey’deki parçacık ebatı son derece küçük elementler hem toprak, hem bitki, hem de çiftçi dostudur. Hazmedilmiş yapıdaki Biophoskey alışageldiğinizden daha az miktarlar kullanılarak ürününüzü yetiştirmenize kafi gelecektir. Bununla beraber Biophoskey serisi ürünler genellikle düşük pH değerlerine sahip olup kendisi baslıca bir pH düzenleyicidir. Biophoskey içerdiği organik madde miktarı ile toprağa organik katkı sağlayarak verim artısına destek vermektedir. Bu organik yapıda bulunan bir takım unsurlar kök gelişimini teşvik etmektedir. Biophoskey; içeriğindeki organik maddeler sayesinde meyve gelişiminin bir numaralı tetikleyicisidir. Yılın bütün zamanlarının değişilmez, vazgeçilmez gıdası olan Biophoskey; esas kalitesini zor kıs şartlarında göstermektedir. Stres şartlarına rağmen çiçek kalitesi ve sayısında artış sağlar. Kış şartlarında dahi doğal büyümesini durdurmayan biber, domates, hıyar, karan_l vs. yetiştirmenizi sağlar. BIOPHOSKEY hem yapraktan hem de topraktan uygulanabilir yapıdadır.

KULLANIM DOZU - ZAMANI ve MİKTARI

KULLANIM ALANI   DOZ KULLANIM DÖNEMİ
Sebzeler(Domates, biber, patlıcan, marul, lahana, hıyar...) Yapraktan 250 - 300 cc / 100 lt su Dikimden iki hafta sonra ilk uygulama yapılır ve hasada 10 gün kalana kadar sürdürülür.
Topraktan 2 - 4 kg / da Dikimden iki hafta sonra ilk uygulama yapılır son hasat dönemine kadar 10 gün aralıklarla sürdürülür.
Narenciye Yapraktan 250 - 300 cc / 100 lt su Meyve tutumundan itibaren, meyve normanl iriliğe ulaşıncaya kadar uygulama yapılır.
Topraktan 3 - 4 kg / da Çiçek gözlerinin kabarmaya başladığı dönemde ve hasar döneminden bir ay öncesine kadar 20 - 25 gün arayla yapılır.
Meyve Ağaçları (elma, armut, kiraz, şeftali, nar...) Yapraktan 300 cc / 100 lt su Yaprak oluşumundan hasat dönemine kadar
Topraktan 3 kg / da Bitkinin toprağa şaşırtıldığı dönemden hasat dönemine kadar
Tarla Bitkileri Yapraktan 250 - 300 cc / 100 lt su Yabancı ot ilaçları ile birlikte, 2 uygulama
Topraktan 3 - 4 kg / da Her sulama suyu ile birlikte
Çiçeklerde Yapraktan 100 - 200 cc / 100 lt su Yetişme döneminden hasat dönemine kadar
Topraktan 2 - 3 kg / da Yetişme dönemi boyunca 10 gün aralıklarla
Çim Alanlarında Topraktan 2 - 3 kg / da Yetişme dönemi süresince 2 kez
Muz Topraktan 2 - 5 kg / da Meyve oluşum döneminden itibaren
Fındık Yapraktan 250 - 300 cc / 100 lt su Çiçek dönemi hariç hasata kadar
Topraktan
 
2 - 3 kg / da Çiçek dönemi, meyve tutmundan hasat sonuca kadar

GARANTİ EDİLEN İÇERİK (5-5-5 için) w/w
Toplam Organik Madde %15
Toplam Azot Kütlece % 5
Organik Azot Kütlece % 0.3
Toplam Fosfor (P2 O5) % 5
Suda Çözünür Potasyum Oksit(K2O) % 5
pH Aralığı 2.5 - 4.5
Bilcom Bilgisayar