KULLANIM ALANI |
|
DOZ |
KULLANIM DÖNEMİ |
Sebzeler(Domates, biber, patlıcan, marul, lahana, hıyar...) |
Yapraktan |
250 - 300 cc / 100 lt su |
Dikimden iki hafta sonra ilk uygulama yapılır ve hasada 10 gün kalana kadar sürdürülür. |
Topraktan |
2 - 4 kg / da |
Dikimden iki hafta sonra ilk uygulama yapılır son hasat dönemine kadar 10 gün aralıklarla sürdürülür. |
Narenciye |
Yapraktan |
250 - 300 cc / 100 lt su |
Meyve tutumundan itibaren, meyve normanl iriliğe ulaşıncaya kadar uygulama yapılır. |
Topraktan |
3 - 4 kg / da |
Çiçek gözlerinin kabarmaya başladığı dönemde ve hasar döneminden bir ay öncesine kadar 20 - 25 gün arayla yapılır. |
Meyve Ağaçları (elma, armut, kiraz, şeftali, nar...) |
Yapraktan |
300 cc / 100 lt su |
Yaprak oluşumundan hasat dönemine kadar |
Topraktan |
3 kg / da |
Bitkinin toprağa şaşırtıldığı dönemden hasat dönemine kadar |
Tarla Bitkileri |
Yapraktan |
250 - 300 cc / 100 lt su |
Yabancı ot ilaçları ile birlikte, 2 uygulama |
Topraktan |
3 - 4 kg / da |
Her sulama suyu ile birlikte |
Çiçeklerde |
Yapraktan |
100 - 200 cc / 100 lt su |
Yetişme döneminden hasat dönemine kadar |
Topraktan |
2 - 3 kg / da |
Yetişme dönemi boyunca 10 gün aralıklarla |
Çim Alanlarında |
Topraktan |
2 - 3 kg / da |
Yetişme dönemi süresince 2 kez |
Muz |
Topraktan |
2 - 5 kg / da |
Meyve oluşum döneminden itibaren |
Fındık |
Yapraktan |
250 - 300 cc / 100 lt su |
Çiçek dönemi hariç hasata kadar |
Topraktan
|
2 - 3 kg / da |
Çiçek dönemi, meyve tutmundan hasat sonuca kadar |