Nitrolution

Tüm bitkilerin vejatatif gelisimi için elzem olan bitki besin elementlerinden azot (N) hayati önem tasir. Birçok azot (N) kaynagı olmasına ragmen Nitrolution etkin mikro organizmalar tarafıindan parçalanmıs, mama veya serum formunda hazırlanmış azot (N) kaynağıdır. Özellikle toprakların soğuduğu ve bitkinin gelişiminin yavaşladığı dönemde organik madde içeriği ile gelişimi durdurmadan; aksine yeni sürgünler sağlayarak gelişimin devamlılığını sağlayan etkili bir azot (N) kaynağıdır. Bundan dolayı gelişmede süreklilik sağlar. Nitrolution bitkilerin azot (N) ihtiyacını maksimum seviyede karşılayan; fark atan bir sıvı gübredir. Nitrolution alınma sıkıntısı olmayan, toprak sıcaklığı veya nemi istemeyen mükemmel bir Azot (N) kaynağıdır.

KULLANIM DOZU - ZAMANI ve MİKTARI

Sebzeler
(Domates, biber, patlıcan, marul, lahana, hıyar...)
Yapraktan 200 - 250 cc / 100 lt su Dikimden 10 gün sonra başlayan uygulamalar 20 gün aralıklarla hasat sonuna kadar devam eder.
Topraktan 3 - 4 kg / da Dikimle başlayan uygulamalar sezon sonuna kadar 15 gün aralıklarla devam eder.
Narenciye Yapraktan 250 - 300 cc / 100 lt su Meyve tutumundan itibaren, meyvelerin olgunlaşma dönemine kadar devam eder.
Topraktan 3 kg / da Çiçek gözlerinin kabarmaya başladığı dönemden hasat başlangıcına kadar devam eder.
Fındık Yapraktan 250 - 300 cc / 100 lt su Çiçek dönemi hariç hasata kadar.
Topraktan 2 - 3 kg / da Çiçek dönemi, meyve tutumundan hasat sonuna kadar.
Tarla Bitkileri Yapraktan 250 - 300 cc / 100 lt su Çimlenme başlangıcında, bitkiler 5,15,30 cm olduğu dönemlerde uygulanır.
Topraktan
 
2 - 3 kg / da 10 gün aralıkla 4 uygulanır.
Çiçeklerde Yapraktan 100 - 150 cc / 100 lt su Yetişme döneminde uygulayınız.
Topraktan 2 - 3 kg / da Yetişme dönemi boyunca 15 gün aralıklarla uygulanır.
Çim Alanlarında Topraktan 2 kg / da Yetişme dönemi boyunca 7 gün aralıklarla uygulanır.
Bağ Yapraktan 200 - 250 cc / 100 lt su Yaprakların oluşumundan alaca dönemine kadar uygulanır.
Topraktan 2 - 3 kg / da Yaprakların oluşumundan hasat sonuna kadar uygulanır.
Muz Topraktan 3 - 4 kg / da Onarımdan sonra her sulamadan.
Meyve Ağaçları (elma, armut, kiraz, şeftali, nar...) Yapraktan 250 cc / 100 lt su Meyve tutumundan itibaren meyvelerin olgunlaşma dönemine kadar devam eder.
Topraktan
 
3 kg / da Bitkinin toprağa aşırtılmasından hasat sonuna kadar devam.

GARANTİ EDİLEN İÇERİK (5-5-5 için) w/w
Toplam Organik Madde %20
Organik Azot % 0.5
Toplam Azot % 10
Suda Çözünür (B) % 0.02
Suda Çözünür Demir (Fe) % 0.02
Suda Çözünür (Mn) % 0.02
Suda Çözünür (Zn) % 0.02<
Suda Çözünür (Cu) % 0.02
>pH Aralığı 3.5 - 5.5
Bilcom Bilgisayar